Friday, July 29, 2011

go on and try to tear me down i will be rising from the ground

ma ei ole blogisse üli pikalt kirjutanud, kuid mul pole lihtsalt eriti aega olnud. ja kui isegi on olnud aega ,siis ma pole viitsinud..
viimased päevad on kogu aeg sadanud , ükspäev pidime näiteks minema allikatele telkima ,kuid kui ma jõudsin allikatele oli kõikjal taevas tumedad pilved ja me sõitsime läbi vihma rolleritega(ma olin ilma kiivrita ja padukat sadas , seega - vihmapiisad tundusid kui nõelad) mingisuguse katuse alla. Lõpuks tuli etu ema järgi !!!
hah , sis ükspäev paarutasime rolleritega keila-joale . jõime seal kadaka viina ja montsterit ,see oli hea kuid jamh.. hommik ei olnud sama hea !! läksime üli vara "marsaga" linna , seal 18 -peale. pea valutas ja kõht oli tühi. Läksin koju ..nagu tavaliselt -tegin endale suuuure kausitäie süüa , sõin 3 ampsu ja jäin magama samal päeval läksime veel marvini sünnale .
viimastel päevadel pole midagi erlist juhtunud . ahjaa , ma olen hääletamist hakanud armastama . viimasel ajal on sellega palju vedanud , ükspäev käisime etuga 2 korda trapis , teine kord saime üliiikena auto peale . järgmine päev käisime ka ( mina , lotte ,karro , kätu) vägamõnus oli !
täna käisime kinos , jooksime läbi vihma kinno , kõik olid lõpuks läbimärjad , õhtupoole soovisime getterile õnne !
hetkel kuulan muusikat ja vaatan ,et mu tuba on jälle üli sassis :S kohe peaks magama minema , muidu ma ei saa jälle homme ülesse .. headööd :)



1 comment:

karolin said...

TÄNKKKSS GRETE et sellise pildi panid kus ma just hüppasin pildi peale ja üli haige nägu peas!!!!!!!!!!!!!!