Friday, April 2, 2010

päike särab ja lumi sulab (:






see oli veel siis , kui me rõõmsas tujus Lotte poole läksime ,teadmata ,et tal võtmed kooli jäid ja et me peame tagasi kooli kõndima

söön ja mõtlen hetkel . Näiteks sellele , kuidas üks inimene võib muuta teist . . see on nii masendav ! Lihtsalt niimoodi muutuda .. Lisaks mõtlen veel kui ebaõiglaselt võivad vanemad käituda . tegelikult sellele mõtlesime me kätuga terve päev. .
viimased päevad on olnud supersuper ilusa ilmaga . Lumi sulab kiirelt ja päikene paistab. see teeb tuju kohe heaks ( kui just ei ilmu välja mu ema ja seda jälle halvaks ei aja ) . Midagi erilist teinud polegi . lihtsalt käinud õues, naernud ,naernud,naernud , juttu rääkinud jne . . aa .. eile nägin Krisi ja Erkit ,kes tulid laagisse (: nendega sai nalja ( kui lõpp välja arvata )
tahaks kohutavalt, et need suured tööd juba läbi saaksid ja see kool ka . aga eiiii .. õpetajad teevad töid järjest juurde ja juurde. .
homme lähme karro , lotte ja kätuga ühte suurde-suurde kanga-õmblustarvikute jms poodi . Mul ei tule hetkel selle poe nimi meelde, aga usun ,et teate mida ma mõtlen :) peale seda lähme vist kaltsukatesse ja siis välja ? ei tea veel .ja Kätu sai täna ööseks minupoole !!!! ja arvan ,et me sööme ... ok , me nüüd sööma !!!

No comments: