Friday, May 7, 2010

3 on lihtsalt parim





dfsdkfnsdfnsdmfnsd.. MA JUST KIRJUTASIN PIKA PIKA ILUSA TEKSTI SIIA , PANIN PILDID JNE JA SIIIIS MINU MUSIRULLL ARVUTI LIHTSALT OTSUSTAB KOKKU JOOSTA !!!
igaljuhul , tahtsin vabandada ( maeiteaküllkelleees ) et ma pole kirjutanud , ma tundsin ka ise süümekaid sellepärast , midagi siiski tõmbab mind siia kirjutama .kas ma olen normaalne ,et ma kuulan 24 korda üht ja sama lugu ? ei Sa pole Grete

Jõudsin umbes tundaega tagasi Brixu poolt , kus oli päris tore , tegime Grete superkaameraga (mida kõik armastavad ) pilte ja tõmbasime vessut ( Brixu ,Stella , Grete )
Ilm on küll jube ,kuid ju on see siis millegi jaoks vajalik . . Vähemalt on jäänud vaid kolm nädalat ja siis on kool läbi , siis on suvi ja siis on kõik teisiti .. I hope so
mu torditükk kukkus külili , ma ei saa mehele !


Täna oli jälle see mõnus päev kus ma sain peale kooli üksi kodus olla , vaadata neid lahedaid seebikaid ja lihtsalt löstada , keegi ei vingu ei virise . Tuuseldasin siis lisaks veel kappides ja leidsin ühe selliku , mis üritab nüüd kleit olla . Kahjuks ei saanud korraliku pilti teha , niiet te näete seda poolikult + leidsin ühe jaki , mis on muidu suht hevi ,kuid kui see ilusti välja kanda , on see päris kena .
Lisan siia veel eelmise pühapäeva pildid mis me Kätuga tegime ( hüpekate seeria + lollide nägude seeria { lausa traditsioon juba} )
kõige leebemad näokad , mis ma leidsin (:

1 comment:

E said...

Sa kirjutad superhästi :D