Wednesday, August 4, 2010

kuna mul on nii igav ja hetkel ka päris halb tuju ,siis ma mõtlesin ,et vastaks mingitele küsimustele ,mis ma netist leidsin ..
kõige paremini suudelnud poiss? ma ei oska hetkel nii öelda
Kas sa soovid, et sul oleks mingi oskus, mida sul praegu pole? Kui jah, siis missugune? ma soovin,et ma saaksin panna maailma seisma ja vaid üksi elusana keset seisvat maailma olla ja siiis ma teeks igast põnevaid asju :D
Oled sa kunagi duši all laulnud? ikka jah
mis on hetkel su suurim soov? tegelikult on nii,et kuisoovidest räägid, siis need ei täitu ,aga mul on palju soove ja unistusi ja hetkel polegi mingit suurimat soovi.
kes on inimene,keda sa täielikult usaldad? mm..ma ei usalda kedagi TÄIELIKULT sest ma ei ole veel kahjuks leidnud inimest keda täielikult usaldada, nii või teisiti tuleb miski asi ikka välja ja lõpuks teavad seda kõik .
kui sa saaksid olla üks päev nähtamatu , siis mida sa teeksid , kuhu läheksid? hm .. ma käiks paari inimese juures, vaataks mida nad teeksid (tegelikult pääris paljude juures käiks) siis ma paneks inimestele jalgu ette ja tõmbaks pükse alla ja murraks suitse ära (seda teame aind mina ja Hanna) jnejne
mis on 3 asja ,mida tahaksid kindlasti ära proovida? neid asju on palju mida ma tahaksin kidlalt proovida ,ma ei oska esile tuua .
kui sa peaksid valima kas Justin Bieber või Zac Efron?siis kumma sa valiksid? pigem siis Zac Efron , kuna Justin tundub väga mõtetu ja ego tüüp ( no kui ta teeb enda elust filmi ja ise on alles 16,siis ta vist ikka päris normaalne ei ole )
oled sa praegu armunud? kahjuks mitte
nimeta poiss,keda tahksid kohe praegu enda juurde? ei nimeta
mis värvi on su silmad? rohelised
5 kohta kus tahaksid ära käia? itaalia , india , usa , argentiina ja austraalia
oletame et tehakse valmis maailmakuulus film ja sina saaksid mängida peaosa,kes sa olla tahaksid? allakäinud noor narkarist tüdruk või mingi palgamõrvar vms
raamat,mida viimati lugesid? "Lucas"
film,mida viimati nägid? "kirjad Juliale"
inimene kellega viimati telefonis rääkisid? ma ei mäleta kas see oli Hanna või Andre
koht kuhu läheksid alati tagasi? neid kohti on palju , näiteks Pärnu , matsirand , Põlva , Hispaania jnejne
riideese,mida vajad kohe praegu? suur , ilus ja löhvakas kampsun :)
viimane laul,mida kuulasid? lykke li -"Possibility"
kumm
a käega sa kirjutad? vasakuga

film ,mida tahaksid kindlasti vaatama minna
?
"söö , palveta ,armasta " ; " Salt" ; "Step up 3 " ; "the switch" Kui sa näed mõnda vastassugupoole esindajat, siis millist kehaosa sa esimesena vaatad? nägu või riideid

4 comments:

karolin said...

ta pidi raamatu tegema ju mitte filmi :D austraalias ei tahakski ära käia ? :D

Grete said...
This comment has been removed by the author.
Grete said...

http://www.elu24.ee/?id=295398 (3d film ) minumeelest see veits imelik , no olgu ta on kuulus jne ,aga ta on 16 ja ta tahab filmi teha .
parandasin ära , ma kirjutasin kogematta austraalia asemele london (:

B said...

a muidu see film ei tule ta elust minumeelest :D