Sunday, May 8, 2011

uh, i like it !





peaks õppima , koristama ,pesema .. aga ma tahaks ainult magada . sellinne uni on peal lihtsalt . .

jäin peaaegu statal magama , peale seda ,kui olime hannaga "tõmba tikku" mänginud :)
täna siis käisin hommikul vara emme ,2 vanaema , issi ,agaate ja täidiga linnas kohvikus ( nemad jäid edasi kontserdile,aga mina ei viitsinud) seejärel liikusin laagrisse .
Läksime Hanna ja Stellaga rullama ( mina sõitsin rattaga) ja nautisime täiiiieeeega päikest (L) ja karjusime " SUVIII" .. oh see oli mõnus

Ma olen ni õnnelik ,et varsti on kool läbi ja juba on nii soe ( kolmap pidi kuumalaine tulema) ma ainult ei kujuta ette kuidas ma suudan koolis käija ,kui nii soojad ilmad on .. pakun,et iga vahetund ma passin väljas ja võtan päikest ( kui muidugi kätu ja lennu viitsivad ennast välja liigutada, sest tavaliselt on nad nii laisad ja passivad ühe koha peal )

Eile oli ka tore ! Olime Kätuga üli õnnelikud ja seekõik läks super hästi . Käisime ilmarises ja statal ja igalpool :) jooksime ülesse ja alla ja käisime kusagil ilmarise mägede taga ja kartsime usse.. ajasime Ossi närvi ja kantsin kaspari pusa ja nüüd on kaspar haige ja mul süümekad .. :(

Ja ma nii kohutavalt loodan ..

aga ma lähen ja koristan ja õpin ja pesen nüüd .. gaaaash !

nautige päikest !

ahjaa .. see mis sa andsid lähmeb 10 sendise kõrvale :D i like it

1 comment:

stella said...

kantsin kaspari pusa - Grete ,kas sa ei tea , et kandsin algvorm on kandma , ehk kui seda pöörata siis tuleb kandsin , mitte kantsin :)